Pro Detective Agency in “Adevarul”2008

08 Octombrie 2008

"Adevarul" 08.10.2008 Detectivi Timisoara

Articol "Pretul geloziei :2000 euro"

Un detectiv particular castiga zeci de mii de euro de pe urma banatencelor infidele,cuplate cu nemti sau italieni.Pentru ca isi banuiesc iubitele romance ca sunt infidele,strainii angajeza detectivi particulari din Timisoara sa le urmareasca,atunci cand vin in Timisoara.

Zeci de fete logodite sau casatorite cu austrieci ,nemti sau italieni sunt urmarite de detectivi particulari in tara.Fetele s-au mutat in Occident alaturi de parteneri si ii abandoneza de cateva ori pe an uneori,sub pretextul ca parintii ramasi in tara au nevoie de ele.

"S-au casatorit din dragoste...de viata buna.Le spun iubitilor din strainatate ca merg cu mama la bai sau cu tata la cardiolog .Se intorc aici sa se iubeasca cu prietenii din adolescenta"Cei interesati ,apeleza la serviciile detectivilor particulari si platesc aproximativ 2000 de euro, a declarat Mircea Banescu seful Agentiei de detectivi particulari "Pro Detective Agency "din Timisoara.

Comanda se face si prin telefon ,iar filajul se desfasoara cateva zile ."Am avut 30 de cazuri de la inceputul anului.Toate fetele urmarite au calcat stramb,se afiseaza peste tot cu iubitii"Agentia de detectivi particulari livreaza clientilor fotografii si inregistari video cu fetele surprinse in flagrant.Cele mai multe fete au varsta intre 19 si 26 de ani si se intorc in bratele iubitilor saraci care locuiesc cu chirie in Timisoara si care au o Dacie la scara.Majoritatea fetelor nu se uita la bani si isi rasfata iubitii ramasi in tara cu cadouri scumpe".

Mircea Banescu-  Pro Detective Agency.

Italienii din Timisoara sustin ca nu sunt afectati de infidelitatea romancelor."O femeie frumoasa primeste prea multe oferte.Nu are cum sa ramana fidela unui singur barbat.Merita sa iubesti si sa suferi dupa romance frumoase"spune Nicola Ferrani,un italian de 42 de ani stabilit de mai bine de 5 ani in Timisoara.

Fabio Volaturo,un italian de 30 de ani sustine ca banii iau mintile iubitelor romance ,ale strainilor cu bani." E pacat sa te insele o romanca urata.Nu da bine pentru orgoliu.Restul se folosesc de frumusetea lor ca sa iti goleasca buzunarele.Italienii care se casatoresc cu romance si le duc in Italia sunt nenorociti.Daca nu stau cu ochii pe ele ,fetele plecate in Italia au aventuri tot cu romani tineri care sunt la munca acolo" a spus Volaturo.

"Daca e frumoasa,nu mai conteaza ca te inseala...Merita sa iubesti si a suferi dupa romance frumoase...Nicola Ferani, cetatean itlalian.

Servicii autorizate detectivi particulari Romania: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Cluj, Craiova, Iasi, Pitesti, Oradea, Ploiesti, Brasov, Bacau, Galati, Arad, Sibiu, Tg Mures, Suceava, Botosani, Braila, Satu mare, Deva, Mures, Focsani, Curtea de Arges.