Tarife

TARIFE PRO DETECTIVE AGENCY

Tarifele Agentiei de detectivi particulari Timisoara PRO DETECTIVE AGENCY

Tarifele vor fi stabilite in raport de dificultatea,complexitatea , amploarea sau durata cazului.Stabilirea acestor tarife depinde de fiecare dintre urmatoarele elemente:

-timpul si volumul de munca solicitat pentru executarea mandatului,investigatiei solicitata de Beneficiar;

-natura,noutatea si dificultatea cazului;

-numarul de detectivi particulari folositi ,a autoturismelor (altor mijloace),a echipamentelor utilizate(camere ascunse,night vision etc);

-necesitatea obtinerii de date si informatii de la autoritati publice Ex(M.A.I,Ministerul Justitiei,ANAF,Parchete,Evidenta Populatiei,Vama etc)

-orarul de timp si locatiie   in care se desfasoara  investigatia(ziua,noaptea,weekend sau sarbatori legale ,in Timisoara sau in afara judetului sau tarii )

-importanta intereselor Beneficiarului  si consecintele juridice sau de alta natura pentru PRO DETECTIVE AGENCY;

-imprejurarea ca acceptarea contractului incheiat cu Beneficiarul impiedica PRO DETECTIVE AGENCY sa accepte un alt caz din partea unei persoane fizice sau juridice,daca acesta imprejurare poate fi constatata de Beneficiar fara investigatii suplimentare;

-notorietatea,vechimea ,experienta,reputatia si profesionalismul Agentiei;

-notorietatea,reputatia si conduita subiectului investigat;

-colaborarea cu alte persoane ,institutii,agentii de detectivi particulari,experti,specialisti,"surse ocazionale"impusa de natura,obiectul,complexitatea si dificultatea cazului;

-avantajele si rezultatele patrimoniale sau de alta natura  obtinute pentru profitul Beneficiarului,ca urmare a muncii depuse de PRO DETECTIVE AGENCY;

-urgenta cazului,constrangerile de timp in care PRO DETECTIVE AGENCY este obligata de imprejurarile cauzei sa actioneze pentru a asigura servicii  legale performante ;

-istoricul colaborarii cu Beneficiarul si /sau posibilitatea continuarii acestuia;

-prezentarea dovezilor obtinute in fata autoritatilor sau/si  instantelor de judecata ;

tarife detectivi timisoara tel.0722723100Tarifele orientative ale PRO DETECTIVE AGENCY pentru  serviciile de investigatii si supravegheri (filaj) incep de la 20 euro/ora si pot ajunge pana la 35-40 euro  /ora in cazurile complexe sau care se desfasoara in afara localitatii Timisoara ,conditii speciale (in strainatate,in cadrul sarbatorilor legale,unele cazuri de urgenta etc).Tariful mediu  este de 25-30 euro/ lei la cursul BNR (Luni.07.00-Vineri 19.00) si 30-35 euro/ora Luni 19.00- Vineri-07.00).In weekend 30-40 euro ora.Onorariul se  achita la inceputul investigatiei .Orice alte detalii  in privinta onorariului se discuta/negociaza  in momentul semnarii contractului.

Se tarifeaza minim 6 ore /zi in Timisoara si 8 ore/zi in afara localitatii.In anumite conditii tarifele se pot negocia  tinandu-se  cont de specificul fiecarui caz in parte.Puteti solicita o oferta de pret pentru orice tip de investigatie  telefonand la 0722723100 sau pe email la prodetectiveagency@gmail.com.

Mentionam ca preluam doar  cazuri pe care suntem convinsi ca le putem duce la bun sfarsit si pe care (la cerere) le putem proba in fata instantei de judecata sau  a altor autoritati publice.

TARIFE pentru alte judete, localitati sau strainatate;

Tariful aplicabil pentru activitati de investigatii /supraveghere in afara  localitatii Timisoara ,alte judete sau strainatate ,  include pe langa tarifele mai sus detaliate cheltuieli suplimentare cum ar fi de exemplu; costul combustibilului  1 leu/km ,diurna 50 lei/zi si eventual  cazarea .

Tarife consultanta preliminara

Acest dialog preliminar este deosebit de important din mai multe considerente. In primul rand vom realiza in ce masura cazul in speta este sau nu de competenta noastra. Vom purta un dialog cu privire la „subiectul” ce va face obiectul activitatii de investigare, va vom prezenta in mod corect opiniile noastre cu privire la speta in cauza, va vom indruma cand este cazul catre organele de drept sa va rezolve problemele.

Dumneavoastra trebuie sa aveti convingerea ca v-ati adresat persoanei potrivite pentru a va solutiona problema. In urma consultatiei ne rezervam dreptul de a continua sau nu procesul investigativ.

Consultanta se realizează contra cost in cazul in care nu se continua procesul investigativ. La cererea dumeavoastră, va vom oferi consultanta specifica si pe parcursul desfasurarii procesului investigativ (in conditiile semnarii prealabile a unui contract intre parti), in aceasta situatie consultanta este gratuita.

Tariful pentru consultanta  este de 200lei .

Sfaturi pentru siguranta dvs.

Detectivi Timisoara PRO DETECTIVE AGENCY

Cunoscand indeaproape piata detectivilor particulari din Timisoara si din tara, ne permitem sa va dam cateva sfaturi.

1.Cautati pe internet sau prin reclamele publicitare din orasul dvs o agentie de detectivi particulari care presteaza numai  servicii de investigatii private nu si alte servicii(de paza,cursuri de detectivi etc)

2.Cautati pe internet date si informatii despre agentia de detectivi respectiva pe unele site-uri cu informatii publice si gratuite ex www.firme.info,site-urile autoritatilor publice :ANAF, ONRC,  Lista detectivilor si a cabinetelor licentiate,etc,de unde puteti obtine informatii care va pot ajuta in luarea unei decizii finale:data infiintarii,indicatori financiari,platitor de tva,restante la bugetul de stat,recenzii si comentarii ale clientilor etc.

3.Telefonati la agentia respectiva si adresati cateva intrebari care sa priveasca: tariful daca  include tva sau alte cheltuieli suplimentare,daca este diferentiat in functie de zilele sau orele in care se desfasoara investigatia,daca se percepe un alt tarif in afara orasului ,daca se incheie un contract,daca se elibereaza factura,daca probele pot fi folosite in fata autoritatilor-justitie,politie,parchet-daca detectivii pot depune marturie (daca este cazul)in fata instantei de judecata .

4..Solicitati indiferent de locul intalnirii ca detectivul sa se legitimeze nu numai cu legitimatia de detectiv particular ci si cu licenta de functionare a agentiei sau cabinetului individual de detectiv particular,deoarece pentru a putea profesa legal ,detectivul particular trebuie sa fie angajat al unei agentii de detectivi sau sa detina un cabinet individual de detectiv particular,simpla obtinere a atestatului de detectiv particular nu-i confera dreptul de a profesa!

Daca aveti  dubii cu privire la identitatea persoanei sau societatii  de detectivi particulari, nu ezitati sa solicitati informatii suplimentare la Inspectoratul Judetean de Politie al jud. Timis – Biroul Investigatii Criminale – telefon: 0256-402.110 - 0256-402.005 . Pana cand IGPR va avea  o lista actualizata cu agentiile de detectivi si detectivii particulari din Timisoara ,pentru orice intrebari va stam la dispozitie la adresa de email prodetectiveagency@gmail.com sau la telefon 0722723100.

NU UITATI !Incheiati obligatoriu un contract de prestari servicii cu detectivul particular sau firma de detectivi,nu acceptati sub nici o forma demararea unei investigatii fara a semna un contract.Contractul trebuie sa contina clauze precise de CONFIDENTIALITATE ce servesc intereselor ambelor parti.Conform Legii 329/2003 art 15."In organizarea si desfasurarea activitatii ,detectivii particulari din societatile specializate si din cabinetele individuale  AU OBLIGATIA DE A INTREPRINDE INVESTIGATII NUMAI IN BAZA UNEI CONVENTII SCRISE CU CLIENTUL".

Poate  peste un timp , probele obtinute de catre  agentia de detectivi  va pot fi folositoare (si)in instanta-divort,partaj,incredintarea minorului,rele tratamente aplicate minorului,cazuri de furt,marturie mincinoasa,inselaciune,santaj etc.Cine va  sustine probele  in instanta ? Are detectivul particular sau firma de detectivi particulari (prin reprezentantii legali)cadrul legal,pregatirea  juridica necesara ,experienta sau chiar... curajul de a sustine probele obtinute  in fata autoritatilor judiciare ?

In ce priveste Agentia de detectivi particulari PRO DETECTIVE AGENCY rapoartele probatorii, cat si fotografiile (plansele fotografice) sau inregistrarile audio video au fost folosite deseori de clientii sau avocatii nostri  in instanta sau in fata diferitelor autoritati judiciare .

PRO DETECTIVE AGENCY sustine (la cererea persoanelor fizice sau juridice) probele /rapoartele obtinute in urma investigatiilor in fata instantei sau a oricarei autoritati judiciare(POLITIE,PARCHET ETC)

O investigatie  profesionista necesita experienta si seriozitate in abordarea cazurilor ,logistica performanta si nu in ultimul rand detectivi particulari  foarte bine pregatiti profesional .  Trebuie sa stiti ca detectivii particulari, conform art.2(1) din Legea 329/2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular, isi pot desfasura profesia, dupa caz,doar  in cadrul societatilor specializate sau al cabinetelor individuale de detectivi particulari CARE FUNCTIONEAZA IN BAZA LICENTEI ELIBERATE DE INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE.

In cazul in care probele si dovezile au fost sau sunt obtinute de o firma sau asa zis “detectivi” care isi desfasoara activitatea in afara  legii, (din pacate INCA exista si astfel de impostori in Timisoara ) acestea, daca le veti obtine nu au nici o valoare legala probatorie,nu le veti putea folosi in instanta sau in fata altor institutii sau  autoritati publice.Puneti-va in situatia de a va incredinta secretele unor escroci care le pot folosi oricand ,santajandu-va sau facandu-le publice pe internet  (de ex.)

Atentie la  firmele fara  sediu social in Timisoara  care intermediaza servicii de investigatii .Exista cateva astfel de firme in tara care se ocupa doar cu intermedierea acestor servicii si care nu fac altceva decat sa subcontracteze la un pret mic firme din orasele respective care lucreaza practic pentru ei.Aceste investigatii din pacate  in cele mai multe cazuri sunt efectuate de catre detectivi fara experienta sau persoane care nu au calitatea de detectiv ,in acese conditii  rezultatele sunt sub asteptarile clientilor.Avem sesizari de la clienti care au apelat la  asfel de agentii si acum nu -si mai pot recupera banii.  

PRO DETECTIVE AGENCY in presa:

Servicii autorizate detectivi particulari Romania: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Cluj, Craiova, Iasi, Pitesti, Oradea, Ploiesti, Brasov, Bacau, Galati, Arad, Sibiu, Tg Mures, Suceava, Botosani, Braila, Satu mare, Deva, Mures, Focsani, Curtea de Arges.